onsdag 17 april 2013

Ditten och datten, av med hatten!

Solen har hittat hit till Lund och ett vårigt, fånigt leende likaså. Vad har hänt under den senaste tiden på Berthssons toppvåning då?


Jag har bjudit på BBG-burgare på älg med syrad rödlök, stekt Karl-Johan,
coleslaw, pickles och rostad mandelpotatis. 
Notera den i särklass bästa BBQ-såsen i bakgrunden.


Jag har blivit bortskämd med enastående Gastro-öl


Jag har varit på Mat & Destillat och tagit en Dirty Martini innan fördrink före Finnfesten.


Finnfesten, Lunds Nations bal, som hade fått en alldeles egen öl från Bryggeriet Finn.
Bra fest. Riktigt bra fest!


Jag och Carl gjorde en liten lätt onsdagsmiddag att smaska på framför Sveriges Mästerkock.
Sockerbränd lax med blomkål, citronett och råriven lakrits.
Till: Small Sake.


Jag fick äran att gå runt och längta efter ett besök på Daniel Berlin Krog i Skåne--Tranås.


Jag har köpt mig en ostbricka. Vilken tamigfan var på tiden. 
Premiärkäkade lite Roquefort med kvittenmarmelad på den.
Gött.

Jag har även gått runt och nynnat på denna lilla bit till och från på Lundagatorna: D E N A – Cash, Diamond Rings, Swimming Pools (Original Version)

Snart kommer bilder och små texter från resor till Stockholm, Borgholm och Amsterdam. När jag liksom känner för det.

Yours truly/ P.B.